Uskonnonopettaja etsii työtä


Kohta kolmekymmentävuotias uskonnonopettaja ja TM etsii omannäköistä ja omankokoista (38/40) työpaikkaa. Työ saisi mieluiten olla opetustyötä, ei haittaa, jos uskonnon. Työltä odotan säännöllisiä työaikoja, säännöllistä palkkaa sekä puhelinnumeroa, johon soittaa, kun on hukannut tärkeän paperin.

Palkatessaan minut työnantaja saa käyttöönsä luovan, idearikkaan ja huumorintajuisen työntekijän, joka laittaa persoonansa likoon niin opetustyössä kuin sen ulkopuolellakin. Innostun helposti, ja saan opiskelijatkin innostumaan. Menetän myös mielenkiintoni helposti, mutta niin menettävät opiskelijatkin.

Osaan käyttää kasettisoitinta, cd-soitinta, mp3-soitinta, Spotifyita, videonauhuria ja dvd-soitinta. Diaprojektoria en osaa käyttää, enkä halua oppia. Osaan käyttää internettiä, intranettiä ja sitä, mihin laitetaan arvosanat. Videotykki, kirjoituskone, tietokone, valkotaulu, dokumenttikamera, flanellotalulu, piirtoheitin ja valkotaulu ovat hallinnassa myös. Liitutaulua en käytä, koska liitu kuivattaa ihoa ja inhoan sitä, että tekisi jatkuvasti mieli nuolla käsiään.

Uskonnonopettajana panostan siihen, että tunnilla on kivaa. Pyrin hyödyntämään kaikki mahdollisuudet nauruun. Pidän kurssia onnistuneena, mikäli tunneilla kaikilla on ollut useammin hyvä mieli kuin paha mieli. Lisäksi pyrin siihen, että jokainen opiskelija ajattelisi olevansa vähintäänkin OK tyyppi. Pidän itseäni todella onnistuneena opettajana, mikäli muistan vielä viimeisen kurssin viimeisellä tunnilla, että Joel haluaa palomieheksi, ja että Amanda tykkää kaikesta Japaniin liittyvästä.

Pyrin opetuksessani siihen, että opiskelija oivaltaisi olevansa uskonsa kanssa samalla viivalla kuin kaikki muutkin. Ja että uskomattomuus lasketaan uskoksi. Pyrin opettamaan, että eri lailla uskominen ei ole merkki vähä-älyisyydestä eikä alempiarvoisuudesta. Saatan innostua liikaa Torinon käärinliinasta, paavin valinnasta, ihmisarvosta, Jesajan kirjan luvusta 53 ja Torinon käärinliinasta. Hyväksyn sen, että kaikki eivät innostu, ja tunnustan sen, että en ole vielä kertaakaan ehtinyt käydä kirkkohistorian kirjaa loppuun.

Työyhteisöltä odotan positiivista ja lämmintä ilmapiiriä. Sellaista, että työpäivän jälkeen tekisi mieli jäädä opettajanhuoneeseen vaihtamaan kuulumisia. Työyhteisö voi odottaa minulta sitä, että osallistun kissanristiäisten järjestämiseen ja ryhmätyöskentelyyn. Opettajainkokouksessa osaan olla puhumatta silloin, kun rehtori puhuu.

Voisinko siis tulla teille töihin?

Ystävällisin terveisin,

Hanna Kivisalo

Ps. Minulla on kaksi lasta, mutta heillä on hyvä vastustuskyky.
13 kommenttia

Tiikerimaa kirjoitti...

Ai että! Hulvatonta! :) Ottaisin sut tuolla hakemuksella heti töihin, mut tästä meidän neljän lapsen erityisryhmästä ei taida löytyä mitään koulutusta vastaavaa. Lykkyä tykö kuitenkin! :)

Hanna kirjoitti...

Kiitos : D

K kirjoitti...

:D

M kirjoitti...

=D =D olipas huippu!
t, sattumalta blogiisi tupsahtanut Seepra

Nimetön kirjoitti...

Ihana =) Tuli mieleen omien opiskeluaikojen ihana uskonnonopettaja, "pyhä lehmä" kutsumanimeltään =D

Hanna kirjoitti...

Tupsahda toistekin :-)

Hanna kirjoitti...

Mä en ehkä halua tietää mitä lisänimiä mulla on..

Äiti kolmelle kirjoitti...

Mahtava, suorastaan hupaisa. :) Tällainen työhakemus pomppaisi varmasti muiden joukosta esille. Itsekin opena tunnistin monia juttuja open arjesta. Ottaisin sinut kyllä töihin, jos sellaisesta pääsisin päättämään.

PS. Löysin tänään blogisi ja yhdellä istumalla luin lähes kaikki postauksesi. Huumorisi uppoaa minuun ihan kympillä! :)

Hanna kirjoitti...

Mahtavaa, kiitos ja tervetuloa.

tinttarus kirjoitti...

Kiitos:)
Jos ois valta ja voima ja kunnia, niin oitis palkkaisin!

Huippuhakemus ja huipputyyppi. Ilmiselvästi ihana ihminen.

Piristit tämän sairaslomallaan köhisevän luokanopen päivää.

Lukaisenpa kaikki jutut kun tänne jostain onnistuin tupsahtamaan....

Miia kirjoitti...

Mä haluun sun tunneille, mut vielä parempi jos olisit mun työkaveri! :)

Hanna kirjoitti...

Tän hakemusen perusteella palkkaisin oitis! Ja blogiinkin tulen takuulla uudestaan ;)!

Hanna kirjoitti...

Kaima kiittää :)