There you go, girls!

Tiedättekö mikä on noloa? Se, kun naapuri kehottaa pitämään ulkoroskiksesta parempaa huolta, etteivät linnut jatkossa nokkisi raolleen jääneen roskalaatikon kannen alta pilkottavia roskapusseja rikki. Tällöin saattaa nimittäin  käydä niin, että roskapussin pohjalle kääräisty Always kiepsauttaa itsensä vapaaksi ja leijailee naapurin työhuoneen ikkunan alle. Sillä lailla näyttävästi siipienväli levällään, että koko naapurusto saa tietää, että tässäkin talossa menstruoidaan. Kyllä. Kuukautiset, keskimäärin kolmenkymmenen päivän välein. Kukapa olisi arvannut.

En nyt ihan juurikaan muista koska viimeksi olisin hävennyt yhtä paljon kuin toissapäivänä tontin rajalla. Ehkä se oli silloin, kun muuttoapuna toiminut anoppi pakkasi häälahjaksi saamamme ja mielestäni hyvin piilottamani seksioppaan nätisti muiden tavaroiden joukkoon.

Alkuperäinen suunnitelma oli vaieta terveysside-epidsodista iäksi, mutta taidan pyörtää päätöksen. Salaisuus on nimittäin hirvittävän raskas taakka kantaa! Kokeilkaa vaikka. Että pitäisi suostua elämään loppuelämänsä jokainen päivä tietoisena siitä, että maailmassa on miljardeja ihmisiä, joilta on onnistuttava salaamaan oma noloutensa?  

Nää, mieluummin olen oman elämäni Anna-Leena Härkönen ja sylkäisen salaisuuteni koko lukijajoukon riemuksi. 

Repikää ja retostelkaa!


7 kommenttia

Saara-Maija kirjoitti...

:D "Have a nice period" :D

Hanna kirjoitti...

Indeed ;-)

Taina kirjoitti...

Yhden ihmisen äärimmäinen nolous voi olla monille päivän riemastus. Ei siis sormella osoittaen, vaan onnistuneelle postaukselle nauraen! ;)

Hanna kirjoitti...

Sitähän tässä haettiin :) Mahtavaa, että onnistuin.

Sanna kirjoitti...

Heh :D

Osta Lunette. (Tosin siinäkin on vaara, että lapset tuovat sen vieraille näytille jos jätät sen lavuaarin reunalle.) Ja sen kaveriksi kestositeet.

Meri kirjoitti...

I feel you, sister. Mä kävin just zumbassa valkoisissa collegehousuissa, joissa oli menkkatahra takapuolessa. Huomasin sen vasta kotona. Mä luulin että takana olevat hymyili siksi, kun zumbasin niin täysillä.

Miia kirjoitti...

Mä eksyin taas tänne yön pimeinä hetkinä kun ei uni tuu ja sain elämäni naurut! :D Hanna, mistä sä revit näitä juttuja? Ja sun sanakäänteet on brilliantteja! Ei vitsit kun oot mahtistyyppi. Tuli ikävä! ��