Pahoinvointiohjeita

Kaikki haluavat voida hyvin. Minäkin. En silti pääse siitä ajatuksesta, että hyvinvoinnin kiihkeä tavoittelu johtaa useammin pahoinvointiin kuin hyvinvointiin. Jos kuitenkin haluaa nauttia hyvinvointipiirien yleistä hyväksyntää, kannattaa noudattaa seuraavia ohjeita.

1.Syö oikein

Älä kuitenkaan syö siten, miten ravitsemussuositukset neuvovat, vaan sen kohuartikkelin mukaan, jota sosiaalisessa mediassa eniten jaetaan. Vaihda kaikki ulkomainen kotimaiseen, kotimainen luomuun ja luomu lähiluomuun. Syö lähiluomu varmuuden vuoksi raakana. Kaikki ruoka, johon ihminen on kajonnut, on pahaa. Kaikki takapihalta löytyvä on ehdottomasti hyvää, kuten esimerkiksi punaiset kärpässienet. Syö niitä.

2. Liiku

Huolehdi päivittäisistä kestävyys-, lihaskunto-, intervalli- ja liikkuvuusharjoitteista. Älä unohda kehoa ja mieltä yhdistäviä lajeja tai raitista ilmaa, sillä stressi lihottaa ja aiheuttaa syöpää. Jos rahat eivät riitä salimaksuihin, ota toinen työ. Jos aika ei riitä salilla käymiseen, jätä toinen työ. Pyri olemaan laiha, muttei liian, sekä lihaksikas, muttei liian.

3. Lääkkeet

Heitä lääkkeet roskiin. Heti. Kaikki. Myös ne, joiden varassa henkiriepusi riippuu. Lääkkeiden takana on katala lääketeollisuus, ahneet liikemiehet ja mustat enkelit, jotka haluavat viedä rahasi. Luontaistuotteiden ja ravintolisien takana sen sijaan ovat rauhaarakastavat kalsarihipit, jotka tehtailevat keskoskaappeja saimaannorpille eivätkä välitä rahasta. Korvaa lääkkeesi niillä luontaistuotteilla ja ravintolisillä, joita sosiaalisessa mediassa eniten suositellaan. Tuplaa annostus.

4. Ajattele positiivisia

Kuoliko läheinen? Ei se mitään, tuleehan niitä uusia! Jäitkö auton alle - olisihan se voinut olla rekkakin! Tärkeintä on, että et ajattele ikäviä ajatuksia, etkä ainakaan valita. Positiivisten ajatusten lisäksi suosi positiivisia ihmisiä. Negistelijät ovat energiasyöppöjä. Laita puhelimeesi soitonesto koskemaan kaikkia, jotka ovat kokeneet menetyksiä, eivätkä ole toipuneet niistä kahdessa viikossa. Kyllä he pärjäävät, kunhan vain ajattelevat positiivisesti/uskovat enemmän/välttävät pahaa karmaa/käyttävät mielen piilevää voimaa.

5. Happy, happy!

Keskity pitämään itsesi onnellisena, keinolla millä hyvänsä. Jos joku asia tuottaa itsellesi onnea, se on oikein, jos taas pahaa mieltä, se on väärin. Unohda logiikka. Jos joku vie sinun puolisosi ja siitä tulee paha mieli sinulle, se on väärin. Jos sinä viet jonkun puolison, mutta siitä tulee hyvä mieli sinulle, se on oikein. Tai oikeastaan: Moraaliset kysymykset ovat uskonnollisia ja uskonnollisuus on jälkijättöistä, joten ole moderni, äläkä ajattele vaikeita. Yolo!

Tuliko hyvä olo?

5 kommenttia

tiiu kirjoitti...

Mä niin tykkäsin tästä xoxo

Nimetön kirjoitti...

luulis tokeneva näillä konsteilla

heli kirjoitti...

Todella hyvä teksti! Näin se juuri menee, kumarrat yhteen suuntaan niin pyllistät toiseen.. 😂 Olet kyllä lahjakas kirjoittaja!

äiti raitapaita kirjoitti...

Aamen! Juurikin näin!
Lisäksi pitää muistaa, että todennäköisesti kaikesta huolimatta hengität väärin, juot vettä väärin, kuorit banaanin väärin, teet joulutortut väärin ja ylipäätään kaiken muunkin teet väärin.

Nimetön kirjoitti...

Nämä kaikki sun ohjeet voi sanoa ihan lyhyesti näin: Unohda muut ja ole narsisti. It's good for You!